Univerzální obuv k sukni i kalhotám – slip on

Hledáte univerzální boty k sukni i k džínům? Přemýšlíte, co se bude hodit k šortkám i k pohodovému outfitu na jarní procházku? No přece tenisky na jaro – slip on. Jsou natolik univerzální, překypující barvami a vzory, že dokonale naplní veškeré jarní touhy kohokoliv z vás.

  • Můžete s nimi vyrazit do městských ulic.
  • Můžete je obout na procházku parkem.
  • Můžete s nimi zajít do příjemného prostředí kavárny a jen tak posedět s přáteli.

Zkrátka slip-on ve vašem botníku nesmí za žádnou cenu chybět!

Esparta – tráva, která dala jméno espadrilkám

Podobně jako „sliponky“, i espadrilky patří mezi neformální volnočasovou obuv, která má příznivce po celém světě. Díky materiálu, ze kterého jsou boty espadrilky vyrobeny, jsou předurčeny k nošením především v létě. Na výsluní se dostaly už v osmdesátých letech minulého století. Módní návrháři se k nim opět vracejí. Přemýšlíte, kde pánské espadrilky a espadrilky dámské vzaly svůj název? Jmenují se podle středomořské trávy, které se v katalánštině říká esparta. Tato speciální tráva se používá na výrobu tradičních provazů. Evoluce sice změnila espadrilky co do designu, největší změnou však prošla jejich podrážka. Už to není podrážka z provazu vyrobeného z trávy. Dnes jsou tyto boty opatřeny podrážkou gumovou nebo koženou. A krásně se v nich chodí. Vyzkoušejte a uvidíte sami!

Extravagantní elegance? Módní barevné tenisky!

Máte rádi nedbalou eleganci, která je příjemná pro každodenní nošení? Barevnou eleganci, v níž můžete běžet do zaměstnání, toulat se městskými ulicemi nebo vyrazit na procházku za město? Libujete si v extravagantní eleganci? Potom určitě zaměřte svou pozornost na kotníkové tenisky. Tyto barevné tenisky si zaslouží, abyste jimi doplnili svůj botník a získali tak skvělé pohodlné boty pro své nohy. Barevne-sportovni-tenisky – ideální boty právě pro vás!