Energetické náramky na míru

Než se rozhodnete pořizovat originální dárek, jakým energetické náramky bezesporu jsou, ověřte si, zda kupujete správnou velikost. Pokud má být dárek překvapením, je třeba nenápadně změřit obvod zápěstí obdarovávaného. Nejlépe by to samozřejmě šlo krejčovským metrem. To už by ale mohlo být docela nápadné. Další možnost, jak vybrat například Buddha náramek správné velikosti, je, změřit průměr jiného náramku, který již dotyčný (dotyčná) má. Vzhledem k tomu, že všechny náramky od morinetti.cz jsou vyráběny ručně na míru, není vůbec problém vyrobit náramek přímo pro konkrétní osobu. Podívejte se na webu na tabulky dámských a pánských velikostí a nezapomeňte je uvést do objednávky.

Teď už se pojďme podívat, jaké náramky kromě buddhistických náramků, náramků se čtyřlístkem nebo třeba náramků s korunkou můžete pořídit.

Čtyřlístek či prasátko, vždy je to o štěstí

Prasátko, stejně jako čtyřlístek, symbolizuje štěstí. Prasátko je ale také o hojnosti. Vychází se z toho, že čím více měl dříve sedlák vepřů ve svém chlévě, tím byl bohatší a tím pádem také šťastnější. Proto i kasičky na drobné bývají často ve tvaru prasátka. Teď můžete darovat i náramek s prasátkem a vyjádřit tak přání štěstí a zejména hojnosti v novém roce. A protože náramky z křišťálu jsou stále in, radost udělá určitě ručně vyráběný náramek z křišťálu a rhodonitu s postříbřeným prasátkem osazeným zirkony.

Náramky z polodrahokamů

Všechny náramky od morinetti.cz jsou vlastně náramky z přírodních léčivých kamenů. Vesměs se totiž jedná o ušlechtilé odrůdy křemene, tedy polodrahokamy, jako například ametyst, topas, růženín, tygří oko, jaspis, rhodonit, křišťál a další.  Až budete náramek pro sebe nebo jako dárek pro někoho jiného vybírat, je dobré řídit se znameními zvěrokruhu. Náramky z léčivých kamenů určitě prospějí každému bez ohledu na znamení. Pokud se však trefíte vhodným kamínkem do konkrétního znamení, léčivou sílu ještě znásobíte.