Prstýnek jako dárek

Darováním šperku určitě nikdy nic nezkazíte. Především ženy dostávají klenoty rády ke všem příležitostem, jako jsou narozeniny, Vánoce či výročí. Hlavním důvodem je zřejmě hodnota, kterou takový dar představuje. Tím však není tím myšlena pouze ta finanční. Pokud ženu obdarujete šperkem, vždy když se na něj podívá, tak se jí spojí s emocí, kterou při rozbalování zažila. Jedním z nejoblíbenějších kousků, které můžete darovat k jakékoliv události, je proto například prsten. V případě, že chcete dotyčnou potěšit prstýnkem, ovšem často nastane problém, když nevíte správnou velikost.

Jak změřit velikost prstenu?

Ještě větší komplikace je to v případě, že chcete darovat zásnubní prsten. Jak vybrat co nejtajněji ten správný, abyste se hned neprozradili? Pokud totiž chcete někoho překvapit, nemělo by být hned zřejmé, o co vám jde. Jednou z možností, jak zjistit velikost prstenu, je změřit jiný již nošený prstýnek. Pokud však dotyčná slečna prstýnky moc nenosí, je i toto problém.

Jelikož se dotaz, jak změřit velikost prstenu, vyskytuje na stránkách různých internetových klenotnictví asi nejčastěji, rozhodli se tomu prodejci předejít a vytvořili pro zákazníky řadu návodů a pomůcek. Jednou z nich je takzvaný měřící proužek. Šablonu takového proužku najdete například v odkazu na stánkách klenotnictví Prstýnkovo.cz. Ten si poté jednoduše vystřihnete z papíru a obtočením kolem prstu zjistíte, jakou velikost prstýnku potřebujete.

Prstýnkovo.cz

Kromě skvělých rad a tipů na změření velikosti prstenu najdete na stránkách internetového obchodu Prstýnkovo.cz také samozřejmě velký výběr šperků. Vybrat si tak můžete z klasických, zásnubních i snubních prstýnků. V nabídce obchodu jsou mimo levnějších kousků také opravdové luxusní skvosty s diamanty či safíry. Ty se však cenově pohybují i kolem sta tisíc korun.