K vysněné postavě s ketonovou dietou

Ketodietu stvořili čeští odborníci na produkty určené vrcholovým sportovcům. Ketonová dieta splňuje legislativní podmínky plnohodnotné náhrady stravy. Efekt ketonové diety spočívá ve ztrátě tuků bez pocitu hladu.

Produkty se užívají v podobě ketobalíčků obsahujících kompletní stravu na počet dní, které si sami zvolíte. Při ketodietě si budete 6x denně připravovat 100% přírodní jídla obohacená o všechny potřebné vitamíny. Ketobalíčky obsahují polévky, koktejly, omelety, omáčky, sladké kaše, tyčinky a čokoládu. Připravit si můžete na co máte zrovna chuť. Hubnutí s ketodietou je rychlé a účinné.

Ketonová dieta, neboli také dieta bílkovinná nebo proteinová, je velice účinnou metodou vedoucí k hubnutí zdravým způsobem. Zbavíte se totiž hlavně tuků a nikoliv svalů, jako tomu bývá při jiných dietách, které doporučují omezení stravy, či vynechání spousty látek, které tělo nezbytně potřebuje. Příkladem jsou například kulturisté, kteří užívají ketonovou dietu před svými závody. Ketonovou dietou se rychle zbaví podkožního tuku a tím vynikne vyrýsované svalstvo.

dos2873

Co je to ketóza

Je to stav organismu, do kterého se tělo dostává na základě omezení přísunu sacharidů ve stravě, na čemž je založena proteinová dieta. Energii si tělo bere ze svých tukových zásob a člověk rychle hubne. Ketóza nastává již po třech dnech užívání ketonové diety. Kromě hubnutí se člověk cítí dobře, má pocit zvýšené energie a zlepšení nálady. Optimismus je při dodržování jakékoliv diety zásadní vlastností.

Jak začít

Ketonová nebo proteinová dieta je vhodná hlavně pro ženy, jelikož ženské tělo na rozdíl od mužského neprodukuje tolik hormonu testosteronu. Ten mužům m.j. umožňuje také rychlé hubnutí, nárůst svalů při tělesném pohybu a také spalování tuků. Proto na ženy nefunguje hubnutí sportem, tak jako u mužů. Nutná je především zásadní úprava jídelníčku, což brali odborníci v úvahu při vývoji KetoFitu. Výsledkem je jedinečná dieta sestavená především pro ženské tělo. Keto dieta znamená jíst šestkrát denně jídlo, jehož příprava zabere pouze několik minut. Instantní jídlo nebo proteinovou tyčinku si můžete vzít sebou kamkoliv a nehrozí tak, že byste v případě nenadálého hladu měli tendenci porušit dietu.

Výsledky

Pomocí keto diety budete hubnout rychle, bez námahy, stresu a potřeby sportovat. Každé keto jídlo je jiné, nepřipraví vás o žádné potřebné látky a nemusíte mít obavy z pocitu hladu ani ze známého „jo-jo efektu.