Chcete být krásná? Pečujte o svou pleť

Snad každá žena touží po tom, aby byla dokonalá. A i když investuje výrazné prostředky to oblečení a líčení, stále je něco, co má na krásu nejvýraznější vliv, a to je samotná pleť. Ta by měla být zdravá, správně napnutá, a na první pohled zářivá. Bohužel stáří, civilizační choroby a nezdravý životní styl způsobují problémy, a to hlavně v podobě vrásek. A ty jako první začínají v oblasti očí. Ideální volbou jsou v tomto ohledu kvalitní oční krémy, které mají jediný účel, a to vrásky eliminovat, bránit vzniku nových, a samozřejmě celkově vyživovat pokožku, a dodávat jí dostatečnou hydrataci. I ta má totiž na vznik vrásek jasný vliv.5008

Základem daných krémů je samozřejmě celá řada účinných látek, a většina z nich pochází přímo z přírody, díky čemuž jsou krémy také nezávadné, bez vedlejších účinků. Co je však látkou doslova zázračnou, to je arganový olej. Ten však nemusí být nutně pouze součástí krémů, ale prodává se jako samostatný produkt. A pokud po něm toužíte, nabízí ho třeba eshop tendenceesence.cz. A jaké že jsou jeho účinky? V první řadě je třeba zmínit, že je poměrně mladým produktem, který se lisuje ze stromu argánie. Ten je pěstován pouze v západním Maroku. A právě olej z něho kromě redukcí vrásek obsahuje také širokou škálu vitamínů (například A, E a F), minerálů, ale také řadu kyselin, jako Omega 3 nebo 6. Zkrátka pro pleť rozhodně to nejlepší.

7012

 

A právě díky těmto vlastnostem by měl být součástí kosmetiky každé ženy, která zkrátka chce zamezit projevům stárnutí, které jsou v posledních letech stále markantnější i u mladších žen. Je to dáno tím, že lidská kůže zkrátka chátrá a stárne vlivem našeho života rychleji. A tak je péče o ni aktuálnější, než dříve. A co je základem? Její čištění, zmíněná hydratace, vyhlazování, a v neposlední řadě také správná strava. To vede k tomu, aby mohla být i vaše kůže dokonalá.