Dokonalá hříva krok po kroku

By: Evil Erin

O tom že vlasy prozradí o ženě mnoho je známá věc. Žena s krásně lesklými, pružnými a zdravě vypadajícími vlasy vždy vypadá mnohem lépe a mladistvěji, než žena s vlasy neudržovanými, unavenými s roztřepenými konečky. Takováto žena působí úplně stejně jako její vlasy.

By: Evil Erin

My si nyní prozradíme pár užitečných rad, které Vám pomohou mít vlasy krásné a bohaté. Samotná péče o vlasy není nic složitého avšak mnoho žen dělá několik zásadních chyb, které si ani neuvědomují. Takovéto chyby poté způsobují poškozování vlasů. Tipy které si ukážeme sestavila kosmetoložka a trenérka významné kosmetické značky Lilith Schwerle a je jen na Vás zdali se jich budete přesně držet, nebo jimi jen obohatíte svůj zaběhlý režim v péči o vlasy. Podstatnou roli zde hrají dva aspekty a to jemná, ale dokonalá očista vlasů a podpora zdravé pokožky hlavy, která je pro zdravé vlasy základem.

Tipy pro ucelenou péči o vlasy:

1. Každodenní kartáčování vlasů
To má za následek viditelně hebčí a lesklejší vlasy.

2. Péče o suché konečky
Je vhodné používat regenerační kůru, kterou vmasírujeme do konečků vlasů a necháme 5-10 minut působit.

3.Mytí vlasů
Při mytí vlasů je zapotřebí hlavu masírovat, aby se dostal dostatek živin i ke kořínkům vlasů.

4. Používání kondicionérů
Kondicionéry povzbuzují přirozenou regeneraci suchých a poškozených vlasů a tím napomáhají k obnově jejich krásného vzhledu

5.Vysoušení vlasů
Před samotným fénováním vlasů, je pořádně vysušte ručníkem. U fénování používejte menších teplot, aby jste zamezili poškozování vlasů.

6. Masírování pokožky hlavy
K masírování pokožky hlavy používejte vlasové toniky. Ty pokožku osvěžují a podporují růst vlasů.

7. Roztřepené konečky zastřihávejte
Nebojte se navštívit kadeřníka a konečky vlasů si nechat zastřihnout. Jejich zastřižení se projeví na celkovém vzhledů vlasů a takto pravidelným ošetřováním předejdete častému lámaní a třepení vlasu.