Hledáte svatebního fotografa?

Kdo někdy organizoval svatbu, určitě potvrdí, jaké starosti to obnáší. Zajistit vše, aby byli všichni spokojení není skutečně jednoduché. A jelikož se jedná o výjimečné chvíle, je přáním všech zúčastněných, aby tato jedinečná a slavnostní událost byla navždy zaznamenána na fotografiích.

Právě svatební fotografie bývají v životě těmi nejvyhledávanějšími, neboť při jejich prohlížení si i po dlouhých letech připomínáme jednak sladké mládí, a jednak všechny příbuzné. Pokud se i vy jednou dostanete do role organizátorů svatby v Olomouckém regionu a budete hledat spolehlivého a kvalitního fotografa, objednejte si firmu Foto Friesner. Provádí fotografování svateb pořádaných nejen v samotné Olomouci, ale také v Přerově, Prostějově, Štenberku a dalších městech tohoto regionu, ale po dohodě dojede tento profesionální svatební fotograf Prostějov i do vzdálenějších míst naší republiky.

IMG_4519

Možná, že až si po letech budete prohlížet svatební fotografie, teprve potom oceníte klíčovou úlohu fotografa. Bez něho byste měli třeba amatérské snímky, které by však zdaleka nedosahovaly profesionální úrovně, kterou vám zajistí pouze zkušený svatební fotograf, kterým je právě Jan Friesner. Jeho specialitou jsou svatební balíčky, které si můžete při schůzce objednat podle vzorů. Budete mít jistotu, že fotografie ze svatby budou zpracovány podle vašeho přání, v dohodnutém termínu a na vysoké profesionální úrovni.

IMG_5538

Konkrétní představu o jeho práci si můžete učinit na předložených ukázkách jeho práce a zároveň se i poradit o tom, co byste chtěli zvěčnit. Jednotlivé balíčky obsahují předsvatební schůzku a dále všechny svatební události od příjezdu svatebčanů, přes slavnostní svatební obřad až po inscenované fotografie novomanželů, skupinek, příbuzných, hostů, zkrátka co si kdo přeje. Ceny balíčků se samozřejmě liší podle požadovaného počtu záběrů.

IMG_6723

Fotografování svateb Olomouc, Prostějov, Přerov, Šternberk, případně v jiných lokalitách, si můžete v předstihu objednat prostřednictvím telefonu nebo e-mailu na adrese foto-friesner.cz a při sjednané schůzce si domluvit vše podle svých představ.